fredag 26 juli 2013

Troubles wait for us now.


Denna lilla lapp gjorde helt min morgon. Tur att jag var ensam när jag såg den, ett utbristande i "Tack, jag vet!" följt av högt skratt skulle kanske leda till ifrågasättande av mitt psykiska välmående. Men min hand är fortfarande väl medveten om dessa ondsinta fiskar. Synd att ännu en kollega fått lära sig den hårda vägen. 

See the sunlight, we ain't stopping.


Helt otroligt att en enda dag kan kännas så lång. På ett bra sätt. En dag med båt på havet och alla mina tredagarshelger känns korta. Jätteskönt att bara kunna koppla bort alla tankar och bara vara. Och få se en söt liten vild säl mitt i alltihopa. 

torsdag 18 juli 2013

I just wanna play, big city, holiday.

Jag är ytterst tacksam över min tredagarshelg. Den kommer oerhört lämpligt. Jag välkomnade en kollega till jobbet med "välkommen till helvetet", och det säger väl rätt mycket. Jag tycker inte om att arbeta tillsammans med inkompetenta personer, även om man är ny ska man hjälpa till, framförallt om hjälpen efterfrågas. Men tydligen inte. Lunch 15:53, sju minuter innan jag slutade. Underbart. Dessutom stack en fisk hål på min hand, genom handske och allt. 
Så jag är tacksam för helg.