lördag 12 juli 2008

Barnvakt

Har kommit hem från landet nu, där jag har varit senaste veckan. Men innan jag åkte dit så var jag och Anto barnvakter på ett bröllop i Åkersberga. Vi träffade Antos syster inne i stan och gick nästan vilse på grund av systerns dåliga lokalsinne. Tillslut hittade vi till det ställe där bruden blev sminkad, och därifrån fick vi åka med brudparet i deras bil till gården där bröllopet hölls.

Själva barnvaktandet bestod mest av att rita på bordsduken med tuschpennor (duken var av papper), äta middag och sen leka med barnen efter maten. Själva cermonin missade vi förstås också eftersom vi blev tvugna att springa tillbaka och leta efter en cd "/ På kvällen var det iskallt ute så vi fick gå runt med filtar och leka hundar och med bilar. Bilarna "råkade" åka ut genom grinden några gånger, så att vi fick gå runt hela alltihopa för att hämta dem, för att sen märka att ungarna hade stängt ute hälften av oss :( De försökte också låsa in oss i ett litet hus några gånger..
Barnen blev tillslut trötta och kalla och några av dem gick och la sig inne i stora huset, medan några dansade med de vuxna. Vilket gjorde att vi också fick gå in och värma oss ;) Senare på natten missade vi bussen som gick hemmåt vid 2 som pappa och M ville att vi skulle ta, så vi fick vara kvar en timme till och dansa och frysa. 03:57 stod vi hemma utanför taxin och pappa betalade 215 kronor till den. Vid den tiden är det faktiskt väldigt fint ute och regnbågen syntes ganska tydligt i morgonljuset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar