tisdag 8 september 2009

*-)

Är ganska så irriterad på min skola för tillfället. För någon vecka sen fick vi veta att vi idag skulle vara med i en fototävling som elevrådet anordnade och att vi skulle få information via ss. Igår stod det där att vi skulle samlas kl9 och att elevrådet skulle gå runt i klasserna under dagen och informera oss om vad som skulle hända idag. Så blev det inte. Istället bestämmer sig ungefär hälften av mina klasskamrater att de ska ta sovmorgon (och både slippa okänd fotouppgift och 3timmarshålet). Resten av oss kommer till skolan, blir indelade i lag på 8 personer, ungefär en från varje klass. Två papper med uppgifter att fotografera/filma får vi också. Krama kungen, sjunga "Bäbä vita lamm" på plattan, ta kort på kärlek, en turist och på en fisk... Allt tillsammans med 7 kedjerökande främlingar (okej alla rökte inte, men de rökte så det räckte och blev över)
Dessutom visste ingen vad som var meningen med uppgiften eller varför vi över huvud taget var där. Flera lärare tyckte att de elever som inte var med i tävlingen gjorde rätt. Hmm..vad då dubbelmoral?
sara kände för att skolka men sara är en duktig flicka som inte skolkar så sara umgicks med kedjerökarna och bad 7/11 personal hålla i ett paket kondomer när sara nästan försökte bidra till ett försök att vinna så sara är lite stolt, men väldigt irriterad på saras oorganiserade skola.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar